Vælg en side

Med AEG’s nyeste opvaskemaskine får du en uovertruffen effektivitet og rengøring. Maskinens avancerede teknologi sikrer, at dine service bliver grundigt rengjort, selv de mest genstridige pletter. Det innovative spulearm-system sørger for, at vandet når hver en krog og vrå, så intet bliver overset. Derudover har maskinen effektive programmer, der tilpasser sig dit behov og minimerer vandforbruget. Uanset om du har en stor eller lille husstand, kan du stole på, at din AEG-maskine leverer et perfekt opvaskeresultat hver gang.

Avanceret teknologi for et skinnende resultat

AEG’s opvaskemaskiner er udstyret med avanceret teknologi, der sikrer et skinnende rent resultat hver gang. De innovative sensorer registrerer nøjagtigt mængden af snavs og tilpasser vandforbruget og programlængden derefter. Derudover anvender maskinerne en effektiv varmepumpe, der reducerer energiforbruget betydeligt sammenlignet med traditionelle opvaskemaskiner. Få din nye AEG opvaskemaskine her og oplev den avancerede teknologi i praksis.

Energibesparende og miljøvenlig drift

Denne AEG-opvaskemaskine er designet med fokus på energibesparende og miljøvenlig drift. Den bruger op til 30% mindre vand og energi sammenlignet med ældre modeller, hvilket både er godt for miljøet og din elregning. Maskinen har desuden en A+++ energiklassificering, hvilket er den højeste energieffektivitet på markedet. Hvis du leder efter en mere økonomisk og bæredygtig opvaskemaskine, kan du spare penge på din Asko opvaskemaskine her.

Fleksibel indretning til enhver opvaskebelastning

Din nye AEG-opvaskemaskine er designet til at håndtere enhver opvaskebelastning med fleksibilitet og effektivitet. De justerbare kurve og hylder giver dig mulighed for at tilpasse indretningen, så du kan placere både store og små genstande på en optimal måde. Uanset om du har en stor familie eller blot et par personer i husstanden, vil denne maskine kunne håndtere opgaven med lethed. Takket være den intelligente udnyttelse af pladsen kan du få plads til alt, hvad du har brug for at få vasket op.

Intuitiv betjening for nem og hurtig igangsætning

Vores nye AEG-opvaskemaskine er designet med brugervenligt betjeningspanel, så du kan komme i gang med opvasken på få sekunder. Maskinens intuitive knapper og menuer guider dig let gennem programvalg og indstillinger. Du kan nemt vælge den rette vaskecyklus til dit behov – uanset om det er en let gennemskylning eller en grundig rengøring af snavset service. Med et tryk på knappen starter maskinen op og gør din opvask klar på ingen tid.

Lydsvag drift for en stille oplevelse

Den nye AEG-opvaskemaskine er designet med fokus på lydsvag drift, så du kan nyde en stille og rolig oplevelse i dit køkken. Maskinens innovative teknologi sikrer, at den kører med minimal støj, så du kan have en uforstyrret samtale eller nyde din yndlingsmusik, uden at blive generet af høje lyde fra opvaskemaskinen. Uanset om du har den kørende om dagen eller natten, vil den støjsvage drift give dig en behagelig og afslappende oplevelse.

Intelligent sensorteknologi for optimal vandøkonomi

De avancerede sensorer i din nye AEG-opvaskemaskine overvåger konstant vandforbruget og justerer automatisk vandmængden efter behov. Denne intelligente sensorteknologi sikrer, at der kun bruges det nødvendige mængde vand for at opnå et perfekt opvaskeresultat, hvilket bidrager til en væsentlig besparelse på dit vandforbrug. Maskinen registrerer desuden, hvor snavset din opvask er, og tilpasser vandtemperaturen og -mængden derefter, så du får en effektiv og energibesparende opvask hver gang.

Hygiejnisk og skånsom mod dine service

Din nye AEG-opvaskemaskine er designet til at give dine service en grundig og hygiejnisk rengøring. Den avancerede teknologi sikrer, at din service rengøres effektivt uden at blive udsat for for hård behandling. Maskinens skånsom vaskecyklus og lavere vandtemperatur beskytter dine sarte genstande, så de bevarer deres glans og finish i lang tid. Du kan derfor stole på, at din opvask kommer ud af maskinen i topkvalitet, klar til at blive serveret på.

Plads til hele familien – stor kapacitet i kompakt design

AEG’s nyeste opvaskemaskine er designet til at passe perfekt ind i ethvert køkken, uanset størrelse. Med sin kompakte og pladsbesparende konstruktion kan den rumme op til 14 standardkuverter, hvilket giver dig masser af plads til at få vasket hele familiens service og kogekar. Maskinen er udstyret med fleksible kurve og hylder, som kan tilpasses efter dine behov, så du kan få fyldt den op til bristepunktet. Takket være den avancerede teknologi og effektive vandcirkulation leverer AEG-maskinen en grundig og skånsom rengøring, så du kan være sikker på, at din opvask kommer ud skinnende ren hver gang.

Elegant og tidløst design der passer til ethvert køkken

AEG’s nye opvaskemaskine er designet med et elegant og tidløst look, der passer perfekt ind i ethvert køkken. Den stilrene og minimalistiske facade giver en raffineret finish, der vil komplimentere selv de mest moderne køkkenindretninger. Maskinens rene linjer og afdæmpede farvevalg gør den nem at integrere, uanset om dit køkken har et klassisk eller mere nutidigt udtryk. Denne opvaskemaskine vil være et smukt og funktionelt supplement til dit køkken i mange år fremover.