Vælg en side

Når du skal i gang med at lave din nye hjemmeside, er det jo meget vigtigt, at du finder på det rette navn til den. Men det kan nogle gange være sværere, end man lige skulle tro.

Find idéer på nettet

Har du svært ved at finde ud af, hvad dit domæne skal være, kan det være en god idé at søge inspiration på nettet. Der er mange hjemmesider og generatorer, som du kan bruge til at finde på idéer. Her kan du med få klik blive givet hundredvis af forslag, som måske kan hjælpe dig med at finde frem til det helt perfekte navn til din hjemmeside og dit projekt. Så søg efter en domæne generator med det samme, hvis du ikke har nogle idéer til, hvad du skal kalde din hjemmeside.

Læs om de mange typer af mørklægningsgardiner her.

Lav en brainstorm

Det kan også være en god idé at sætte dig ned med papir og blyant og lave din helt egen brainstorm. Her kan det være godt at skrive ting ned, der har relevans til din side eller til dit projekt, og på et eller andet tidspunkt kan det være, at du får sat et par ord sammen, der vil give god mening som et domænenavn. Det er aldrig til at vide, hvor det perfekte domæne ligger og gemmer sig, og med en god brainstorm kan det jo være, at du ender med at finde frem til det på den måde.

Hvad skal domænet ende på?

Du skal også finde ud af med dig selv, hvad domænet skal ende på. Skal det have et DK i enden, et COM eller en af de mange andre valgmuligheder. Der er også mange danske sider, der er begyndt at bruge NU som slutning på domænet, men det er jo helt op til dig, hvad der lyder godt i din øre. De fleste vælger jo naturligvis et .DK til at afslutte deres domæne til en dansk hjemmeside, men hvis du skal lave en international side, skal du nok ud i at bruge et .COM, .NET eller en af de mange andre muligheder.

Køb det med det samme

Når du har fundet ud af, hvad du gerne vil kalde din hjemmeside, og du har fundet frem til det perfekte domæne, kan det være en rigtig god idé at købe det med det samme. Det kan tage lang tid at finde det rette domæne, og derfor vil det jo også være ærgerligt, hvis domænet lige når at blive taget af en anden. Og det koster jo ikke meget mere end 50-100 kroner at registrere et nyt domæne, så du mister jo ikke meget, hvis du på et senere tidspunkt ender med at ombestemme dig til et andet navn.

Find elektriske persienner nu.