Vælg en side

Ja, du kan godt tjene penge på at sælge domænenavne. Men ligesom så mange andre industrier, er det klart, at der skal meget arbejde og meget viden til, før du ender med at tjene gode penge på det. Ligesom med investeringer og salg af så mange andre ting, er køb og salg af domænenavne også en industri, hvor der kan tabes rigtig mange penge. Så det skal du være opmærksom på, inden du overvejer at kaste dig ind i denne branche.

Se de nyeste Rosendahl knive her.

En stor forretning i USA

Det er blandt andet en rigtig stor branche i USA, hvor de mest populære domænenavne, herunder især .com domænerne, bliver solgt for millioner af kroner. Men også internationalt ses der domæner, der sælges for høje beløb. Det kan være salg af .net, .org eller .co.uk domæner, som også koster store summer, hvis du skal have fat i de mest populære navne. Det er et svært marked at komme ind på, men kommer du først til at sidde på et rigtig godt domænenavn, kan det hurtigt blive rigtig mange penge værd. Men det kræver også en god portion held at falde over den helt rette handel.

Må jeg sælge danske domæner?

I Danmark er det ikke lovligt at købe et domæne med videresalg for øje. Derfor kan det være en god ide at holde dig til de internationale domæner, hvis du har tænkt dig at gå ind i dette marked. Selvom der også findes rigtig gode domæner i Danmark, er samme form for handel ikke lovligt med .DK domæner, og ønsker du derfor udelukkende kun at gøre dig i salg af domæner og ikke hjemmesider, skal du gøre det med nogle af de internationale domæner i stedet for.

Læs mere om salg af domæner

Hvis det lyder som noget for dig, kan det være en rigtig god ide at begynde at læse mere om domain flipping, som er navnet på denne type handler. Her gælder det om at købe et billigt domænenavn og sælge det med profit, akkurat som det foregår inden for mange andre brancher. Der er mange engelske artikler, guides og videoer om emnet, så der er rigeligt med information at dykke ned i, hvis det lyder som noget for dig. Dog kræver det nok en god portion penge at træde ind på det marked, men har du det til rådighed, er det måske værd at overveje.