Vælg en side

Vil du gerne lære noget mere om teknologi, men føler du ikke, at du har tiden til at gøre det, kan det være, at du skal vælge at bruge din juleferie på det. Her har du i hvert noget tid på hænderne, som du kan bruge på det, du har lyst til.

Find topstjerne til juletræ her.

Læs bøger om teknologi

Det kan blandt andet give dig noget tid til at læse op på den teknologi, du er interesseret i at vide noget mere om. Der er jo skrevet bøger om stort set alle former for teknologi, så du kan sikkert også finde mange gode bøger om lige netop den teknologi, som du gerne vil vide noget mere om. Er det en nyere teknologi, kan det være, at du skal kigge efter bøger på fx Amazon, hvor der hurtigt kommer nye bøger op.

Prøv at rode med teknologien selv

Hvis du ikke er så god til at sidde stille og læse, kan det være, at du skal bruge din ferie på at rode med teknologien selv. Er det den måde, du lærer det bedst på, er det jo bare det, du skal gøre. Det er jo forskelligt fra person til person, hvordan man lærer bedst, og er du en af dem, der gerne skal have tingene i hænderne for at lære det, er det jo bare med at gøre det på den måde, der fungerer bedst for dig.

Se Youtube videoer og lær mere

Hvis du ikke kan finde bøger om lige netop den teknologi, du gerne vil lære mere om, er der også gode chancer for at finde en masse Youtube videoer om emnet, som du kan vælge at kaste dig over i stedet for. Det tager jo lidt kortere tid fra tanke til handling på Youtube, end det gør at udgive en hel bog, så det kan være meget nemmere for dig at finde en masse god information om emnet på lige netop Youtube i stedet for at kigge efter viden om teknologien på biblioteket.

Du kan nå at lære en masse i din juleferie

Du skal undervurdere, hvor meget du kan nå at lære i din juleferie. Når du sætter dig ned for at lære noget intenst, skal du faktisk ikke bruge særlig mange timer på det. Kan du sidde uden afbrydelser og distraktioner, kan du faktisk lære overraskende meget, hvis du bare bruger et par timer om dagen på det. Så hvis der er noget, du gerne vil lære mere om, er det oplagt at gøre brug af din ferie på det, da det kan hjælpe dig med at blive meget klogere på et udvalgt emne. Så udnyt din ferie til det.